Club Cubano | Esküvői tánc

Esküvõi tánc

Megelégedettség

“Esküvői tánc betanításával az esküvő előtti hetekben kerestük meg Barbit és Balázst, akik szívesen vették a felkérést és bíztattak bennünket, hogy nem kell félni; olyan egyedi koreográfiát állítanak össze nekünk a zenéinkre ami látványos de ugyanakkor könnyen betanulható lesz. Ígéretük beigazolódott és az általuk betanított tánc tovább emelte az esküvőnk fényét. Köszönünk mindent!”

Csilla és Péter

“Az esküvőnk szervezésének első pillanataiban eldöntöttük már, hogy valami igazán egyedi tánccal szeretnénk kedveskedni a násznépnek, szakítva a hagyományokkal és a 10 mp-es zenebevágásokkal... Így esett a választásunk Barbira és Balázsra, akik már ismertek minket régebbi salsa órákról és tudták, hogy milyenek is vagyunk:) Kedvenc zenéinkre egyszerű, de nagyszerű mozdulatokat tanítottak nekünk, amikkel pár percre a parkett ördögeinek érezhettük magunkat és hatalmas sikert arattunk! Köszönünk mindent! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk őket!”

Alexandra és Tamás


Néhány ok arra, miért minket válasszatok:

 • Partnerség

  Kezdetektől fogva a Ti elképzeléseitekre építünk, ezért sosincs két egyforma koreográfiánk. Mindig szívesen várjuk ötleteiteket, mert célunk az, hogy önmagatokat képviseljétek a táncban.

 • Testreszabottság

  Legyen teljesen kezdő, vagy rutinos táncos, mindenkiből kihozzuk a képességei szerinti maximumot úgy, hogy jól mutasson.

  A koreográfia bonyolultságától függően egyszerre akár két tánctanár is tud veletek foglalkozni, így gyorsabban tanulhattok.

 • Zenei sokféleség és igényesség

  Ha ránk bízzátok, kiválasztjuk a nektek legmegfelelőbb zenét/zenéket, és megszerkesztjük azt. Természetesen örömmel vesszük saját zenei összeállításotokat is.

 • Szakszerűség

  Több éves tánctanári és színpadi koreográfusi rutinnal a hátunk mögött érthetően, egyszerűen tanítjuk meg a szükséges lépéseket, figurákat.

 • Egyszerűség...

  Lehet, hogy nem most fogjátok megtanulni a legnívósabb keringőt, de biztosan fel tudjuk dobni valami személyessel, egyedivel.

 • ...vagy őrültség

  Nyújtsatok egyedi, kreatív benyomást! Akár 4-5 zene összevágásából, kedvenc retro vagy modern zenéitekre, stílusfüggetlenül állítjuk össze azt a koreográfiát, ami a legjobban kifejezi személyiségeteket.
Image

Hasznos tudnivalók

Jellemzően a következő szempontokat érdemes átgondolni:


- Mennyi idő - és pénz - egy tánc elsajátítása? Tapasztalataink szerint egy sztenderdizált tánc (társastáncok, salsa stb) alaplépéseit egy átlagos képességű pár 4-5 óra alatt szépen, akár improvizatívan el tudja sajátítani, ehhez azonban legalább ennyi otthoni gyakorlás szükséges. Tehát heti egy órával számolva nagyjából egy hónap alatt, kb. 20-25000 Ft ráfordítással tudjátok nálunk egy tánc alapjait megtanulni. Ez nem kötelező érvényű ajánlat, csak becslés. A részletes árakért görgess lejjebb!
- Mennyit szeretnétek táncolni? Egyet/kettőt? Legyen csak nyitótánc, vagy menyecsketánc, gyertyafény keringő is? Mivel valószínűleg nem ugyanazt akarjátok kétszer-háromszor eltáncolni, minden plusz műsorszám elsajátítása külön időt, anyagi ráfordítást és - jellemzően a férfiaknak - extra stresszt jelent. Az is szempont lehet, hogy egy éjféli, koreografált produkció eredményes előadása érdekében nagyon vissza kell fogni az esti alkoholbevitelt.
- Mennyire legyen bonyolult a tánc? Sokan megelégednek egy szép keringővel nyitótáncként, viszont van aki az 5-6 zenéből összevágott "őrületre" szavaz. Mindkét megközelítésnak megvannak az előnyei és hátrányai, ez a ti döntésetek.
- Van előzetes táncos tapasztalatotok? Bonyolultabb mozdulatok, koreográfiák is egyszerűen megoldhatók, ha már jártatok valamilyen formális mozgásképzésre - legyen az társastánc-tanfolyam vagy RSG.
- Kezdjetek el időben tanulni! Érdemes legalább két-három hónappal az esküvő előtt nekiállni - természetesen ez nem azt jelenti, hogy ezalatt folyamatosan órázni kell, viszont magabiztosabbá válik a tudás.

A jó tánctanár az igényeket, lehetőségeket és képességeket figyelembe véve mindenki számára tud optimális, értékelhető megoldást nyújtani. Tipikusan az első-második órán kiderül az, hogy az elképzelések és megvalósíthatóság mennyire fedik egymást, és a tánctanár ehhez igazítja a mozdulatok, koreográfa nehézségét. A párok gyakran alábecsülik magukat - a tervezettnél akár sokkal többre is képesek -, de azt is el kell fogadni, ha az előre elképzelt akrobatikus figurák, látványos show-elemek helyett csak az alaplépésekig jutnak. Egy egyszerű, ám harmonikusan előadott keringő sokkal szebb esztétikai élményt nyújt a nézők számára, mint egy bakiktól hemzsegő, kapkodós, túlvállalt koreográfia vagy túl gyors tánc.Árak

Egy táncóra (60 perc) díja 2019-ben 4500 Ft, ami a következőket tartalmazza:
- választott tánc(ok) alaplépéseinek oktatása a szükséges koreográfiával,
- hozott zene egyszeri vágása (pl. lekeverés egy adott időpontban),
- terembérleti díj

Akció:

Munkanapokon 12-16 óra között az órák alapdíja csak 3500 Ft!


Egyeztetett óra lemondása:

- legkésőbb 24 órával korábban: ingyenes
- 24 órán belül: 2000 Ft/alkalom