Club Cubano | Fellépések

Színvonalas programot szeretne?

Legyen szó családias hangulatú, kis létszámú eseményről, vagy országos léptékű tömegrendezvényről, keressen fel minket, hogy összeállítsuk a megfelelő műsort, 5 perctől akár 50 perc időtartamig.


A régióban egyedül a Club Cubano vállal kosztümös kubai táncbemutatókat. Stílushű fellépőruháink még látványosabbá teszik műsorszámainkat.


Velünk a közönség nem csak passzív szemlélő: a bemutatók mellett, vagy önálló programként táncházak lebonyolítását is vállaljuk, salsa és más latin táncok, animációk oktatásával.Erõsségeink

  • Kezdetektől fogva a megrendelő elképzeléseire építünk, ezért sosincs két egyforma műsorunk: a kubai táncok széles spektrumából állítjuk össze az igény szerinti műsort, végig a helyszín és a közönség igényeit szem előtt tartva.
  • Fellépést minden esetben csak szerződéssel vállalunk és természetesen számlát adunk róla.
  • Több éves tánctanári és színpadi koreográfusi rutinnal a hátunk mögött garantáljuk, hogy az előadott táncok mindegyike úgy válik szórakoztatóvá, hogy megőrzi autentikus jellegét.
  • A színpadi műfajoknál a táncok technikai kivitelezése mellett a megjelenés a legfontosabb. Ezért a táncosok fellépőruháját - akár többszöri átöltözéssel is -, mindig az adott stílushoz igazítjuk.
  • Egy-egy tánc 3-5 perc időtartamú. A bemutató teljes hosszát és elemeit csak az előzetes megállapodás során, az időpont ismeretével tudjuk meghatározni. Ez a táncoktatásra/animációkra nem vonatkozik, azok hossza 15 perctől igény szerint akár egy órás is lehet. A két szolgáltatás (bemutató ill. oktatás) külön-külön, illetve együtt is igénybe vehető.

Galéria