Club Cubano

Kubai salsa táncoktatás, fellépések Pécsen

Ismerj meg minket

»EN

Táncolni Te is megtanulhatsz, csupán jó tanárra és rendszeres gyakorlásra van szükség. Csatlakozz csoportjainkhoz, vagy kérj időpontot magánórára!

2009-es indulása óta a Club Cubano az egyetlen olyan pécsi tánciskola, mely teljesen a kubai táncokra specializálódott. Célunk az olyan autentikus és modern kubai stílusok elsajátítása és átadása, mint a Kubai Salsa (Casino/Timba), Son, Rumba, Afro, és Son Moderno. Tőlünk jó hangulatban megtanulhatod mindazt, amit a stílus legjobb oktatóitól Európában és Kubában sajátítottunk el. Jelenleg pécsen heti rendszerességgel tartunk kubai salsa órákat, emellett más műfajokból és helyszíneken is vállalunk workshopokat, fellépéseket.

Aktuális bemutatóvideónk

Oktatók

About

Vágási Barbara és Kutni Balázs

Vágási Barbara és Kutni Balázs, a 2009 óta működő Club Cubano tánciskola vezetői vagyunk. A kezdetektől fogva a hagyományos és modern kubai műfajokat oktatjuk és rendszeresen utazunk Budapestre és külföldre, hogy kubai tanárok workshopjain vehessünk részt.

Abban hiszünk, hogy a kubai táncok teljes élményét csak a kultúra és a zene ismeretével lehet átadni, ezért óráink szerves részét képezik ezek a tudnivalók is.

Pécsi mindennapjaink során is folyamatosan fejlesztjük tudásunkat: a Savage Works modern társulat tagjaiként kortárs tréningezünk és klasszikus balett órákat veszünk.

Mivel az új, lassabb, érzelmesebb zenékben érezzük magunkat igazán elemünkben, és a hagyománytisztelet mellett fontosnak tartjuk a módszertanilag megalapozott innovációt, ezért jelenlegi fő projektünk a Son Moderno elterjesztése itthon: 36 órányi intenzív tanári képzés után Magyarországról elsőként kaptunk engedélyt az alapítóktól, Yunaisy Farray-tól és Danger Rodríguez-től a stílus oktatására.

Hiszünk abban, hogy a Son Moderno vérfrissítést hoz a salsás életbe azzal, hogy lehetővé teszi a "sensual" stílusú, érzéki kubai tánc strukturált elsajátítását és elterjedését. További információ: www.sonmoderno.hu

Esküvői tánc

About

A kezdetektől fogva a ti elképzeléseitekre építünk, ezért sosincs két egyforma koreográfiánk. Mindig szívesen várjuk ötleteiteket, mert célunk az, hogy önmagatokat képviseljétek a táncban. Legyen szó keringőről vagy salsáról, lehetsz teljesen kezdő, vagy rutinos táncos, mindenkiből kihozzuk a képességei szerinti maximumot úgy, hogy jól mutasson a parketten. Több éves tánctanári és színpadi koreográfusi rutinnal a hátunk mögött érthetően, egyszerűen tanítjuk meg a szükséges lépéseket, figurákat. További információért keressetek bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Tánciskolánk nem tart több órát Pécsen!